W rewolucyjnym menu restauracji “Dzikowisko” znalazła sałatka jarzynowa z chlebem z własnego wypieku, dziki rosół z z grzybowymi naleśnikami, bigos z dziczyzny w liściu kapusty z chlebem i masłem, kotlet z dzika panierowany w orzechach laskowych z tłuczonymi ziemniakami na ogniu ze skwarkami i konfiturą z buraków, sałatka “Dzikowisko” oraz beza ze śliwkami z koglem moglem, kasztanami armaniakiem, orzechami i syropem klonowym.
Poza rewolucyjnymi daniami w restauracji “Dzikowisko” znajdziecie przystawki (między innymi pasztet z dziczyzny oraz tatar wołowy), zupy (w tym barszcz czerwony oraz myśliwska gulaszowa), dania główne (między innymi zrazy z dzika, chrupiący schabowy ze świni puławskiej oraz pulpety ze szczupaka), sałatki, desery oraz menu dziecięce.
Restauracja "Dzikowisko" znajduje się w mieście Bydgoszcz, przy ulicy ul. Aleksandra Fredry 1a. Magda Gessler odwiedziła tę restaurację w odcinku 1 sezonu 28.