W menu położonej w Białogardzie restauracji Bistro Mama Ole znajdziecie hiszpańskie przystawki (w tym grzanki skropione pomidorem z oliwą podane z hiszpańską szynką jamon serrano – pa amb tomaquet oraz krewetki w emulsji na oliwie z oliwek z czosnkiem podane z grzanką – gambas al ajillo), zupy, dania główne (między innymi pierogi z kaczką, szynkę w sosie własnym oraz gulasz cielęcy), sałatki (w tym sałatkę z gruszką marynowaną w czerwonym winie, zielonymi oliwkami, hiszpańskim serem manchego, szynką jamon oraz sosem miodowo-musztardowym – pera con manchego), makarony (między innymi makaron tagiatelle na oliwie z oliwek i białym winie z pomidorkami koktajlowymi, czosnkiem, pietruszką i krewetkami) oraz desery.
W rewolucyjnym menu znalazła się tortilla de patatas – hiszpański omlet ziemniaczany podany z pieczoną żółtą papryką, szynką jamon serrano, ostrym sosem aioli i oliwką), lekko pikantna zupa z dojrzałych pomidorów z kiełbasą chorizo, pomidorkami koktajlowymi oraz czerwoną papryką, pierś z kaczki podana medium rare z sosem morelowym i morelami oraz pyzą faszerowaną mięsem kaczki oraz parfait chałwowe z likierem pomarańczowym podane semifreddo.
Restauracja "Bistro Mama Ole" znajduje się w mieście Białogard, przy ulicy ul. Grunwaldzka 19. Magda Gessler odwiedziła tę restaurację w odcinku 7 sezonu 27.